Неописуема трагедия! Братът на Тони Димитрова загуби битката с Ковид-19 – съболезнования!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Само преди дни певицата Тони Димитрова отправи апел всички да се молим за брат ѝ, който бе в тежко състояние в болница заради коронавируса. За съжаление Йордан не успя да пребори коварната зараза и си отиде навръх Архангелова Задушница.

Огромна жалейка със запалена свещ публикува изпълнителката в профила си в социалната мрежа и така без думи каза всичко, което присъства в душата й в момента.

Журналистка: Коронавирусът не ме уби, но здравната система почти ме закопа„От известно време насам и аз съм в групата на сървайвърите. Коронавирусът не ме уби, но здравната с…Nov 3 2020vijti.com

жалейка

Под публикацията на Тони Димитрова за секунди се натрупаха десетки коментари със съболезнования от нейни колеги, близки и приятели.

Припомняме, че преди броени дни певицата съобщи, че брат й Йордан се бори за живота си, след като е бил приет по спешност в болница.

„Батеее, моля те, бори се, дишай! Ти си най-добрият брат на света! Обичам те!“, написа тогава Тони Димитрова. И добави:

„Ни жива, ни умряла съм. Вече ще бъда безкомпромисна към всеки, който дръзне да твърди, че коронавирус няма. Видяла съм го с очите си“, добави впоследствие изпълнителката. „Никой не заслужава тази мъка! На всички желая оздравяване и дано скоро се отървем от тази напаст! Благодаря за подкрепата!“.

Гала: Като премазана от валяк съм с коронавирусаКато изпия една шепа лекарства, живвам. Главоболието обаче не минава Тя е една от най-харизматични…Nov 2 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!