Невена към Калин от „Бригада нов дом“: Това е феята на желанията

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Едно от най-обичаните предавания в родния ефир „Бригада нов дом“ е към края на един много силен сезон. Много и разнообразни емоции ни показаха от продукцията и още повече радост и щастливи мигове донесоха на семействата участници.

Не само ремонтите бяха приоритет за предаването, обърнаха внимание и на техните нужди, най-вече здравословни, които самите те не могат да решат заради липса на средства. Децата герои в епизодите получиха специално внимание, всяко с неговите освен материални нужди, но и емоционални.

Ники се срещна с най-добрият ни пианист, който се заема с неговото обучение Евгени Генчев.

Много ще се радвам да работим заедно, обърна се Евгени към Ники, ти си на пълна стипендия. Ще се радвам да свирим заедно.

Любовта на детето към музиката личеше по начина, по който попиваше всяка нота изсивирена от маестрото.

Невена също получи помощ за заболяването си, което за нея и семейството й е жизнено важно за оцеляването им. Кулминацията дойде с представянето на вече свършената от бригадата работа.

Тези хора ми напълниха душата тази вечер, не успя да скрие емоцията си и Калин. Докато не се докоснеш до нещо такова няма как да разбереш емоцията.

Такова показване на дом досега не сме имали, подкрепи го и Мария. Нашите майстори усетиха точно какво е чувството и какво са направили за вас.

Тази емоция се пренесе и на зрителите.

Какво направихте, бре хора! Рева като магаре 😍 Много емоционално предаване!
Браво на бригадата и на целия екип! А на семейството много здраве и любов в дома и сърцата! ❤️
Благодаря на всички за хубавата емоция!

Много зарещащо, много емоционално и много позитивно. И много поучително-когато има любов в едно семейство трудностите се преодоляват по-леко. И всичко е по човешки истинско. Това ни трябва-ЛЮБОВ!

Заслужава го,жената! Да са живи,здрави , щастливи и благословени това подкрепящо се семейство! Адмирации и отново дълбок поклон пред БРИГАДА НОВ ДОМ 👏🔝👏Май- смисленото предаване по телевизията!

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!