Неадекватната Андреа втрещи с поведение и вулгарен тоалет на сцената – едвам се държи на крака! (Снимки 18+)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Жестоки критики и подиграфки отнесе бившата половинка на Кубрат Пулев, певицата Андреа заради шокиращото си поведение по време на участие. Видеа на потребители в социалната мрежа Тик-Ток показват неадекватното състояние на изпълнителката, на която й трудно да се държи на краката си. На моменти певицата залита силно и търси дивана, за да седне.

Както обикновено тунингованата блондинка е облечена предизвикателно в адски къса червена рокля, от която изскача долното й бельо. Андреа не се свени да показа бикините си на присъстващите, като държи краката си разтворени и дори на моменти се вижда, че повдига роклята умишлено.

Андреа неадекватна

Вместо да пее, на моменти певицата, която най-вероятно е на участие в дискотека, буквално излива фалшифи тонове и вие като вълчица, излегнала се на сцената, забравяйки дори текста си. Потребители в Тик-Ток се чудят какво се случва с хитовата изпълнителка и не пропуснаха да й се подиграят за неадекватното поведение.

Андреа пияна

На някои от клипчетата прави впечатление, че певицата вулгарно и без свян се опипва пред погледите на хората в заведението.

Андреа вулгарна

В разговор с последователите си в Instagram по-късно чалга изпълнителката сподели, че след популяризирането на скандалните й видеа в Тик-Ток е получила невиждано много предложения за участия.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!