На 37 години той разбра, че сестра му всъщност му е майка, а собствената си дъщеря не иска да види дори на снимка!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Вчера Джак Никълсън отпразнува своя 87-ми рожден ден, а холивудската легенда не се е появявал публично от месеци. Смятан е за един от най-великите актьори на нашето време, роден е на 22 април 1937 г.

Между другото, Никълсън прекарва голяма част от живота си, мислейки, че е 17 години по-голямата от него Джун му е сестра, въпреки че тя всъщност му е майка! Актьорът има още една „сестра“, Лорейн, която всъщност е негова леля.

Съобщава се, че Джун, танцьорка, е била на 17, когато е родила Джак, и не е била сигурна кой е баща му.

На 18 години се омъжва за шоумена Доналд Фърчил през 1936 г., но се оказва, че той вече е женен. Днес се подозира, че бащата на Джак Никълсън е бил неин мениджър, но Джун никога не е потвърждавала тази информация.

За да не „прекъснат връзката“, нейните родители Джон и Етел Мей решават да отгледат Джак като тяхно биологично дете, а не като внук и планират никога да не му казват истината.

Джун и Лорейн се съгласяват, така че Джак израства с майка си и леля си, които смята за свои сестри. Слуховете се разпространяват в техния квартал за цялата ситуация, но скоро цялото семейство се премества в Ню Йорк, далеч от всички спекулации.

Всичко се променя, когато актьорът навършва 37 години и тогава разбира, че сестра му всъщност е негова биологична майка. Тайната е разкрита само защото списание „Time“ иска да направи материал за него, така че журналистите разследват миналото на актьора и му съобщават новината.

Джак Никълсън

„Накратко, това е най-странното нещо, което съм чувал. „Някакъв тип ми се обажда по телефона и ми казва, че майка ми всъщност не ми е майка, а сестра ми ми е майка“, каза актьорът, след като целият свят научи за странната ситуация.

В миналото актьорът можеше да бъде видян редовно с децата, които имаше от бившите си партньорки, но не и с дъщеря си Теса Гурин, единствената непризната от него наследница. Трябва да споменем, че през всичките тези години актьорът редовно й е пращал пари, но изобщо не му е хрумвало да я види или срещне.

Теса, която сама е тръгнала по стъпките на известния си баща, не крие, че й е било трудно и все още е някак ядосана, че това се е оказало „съпътстваща вреда“ в отношенията на родителите й.

„Бях отгледана от самотна майка при наистина хаотични обстоятелства“, казва Гурин и добавя: „Бог не ме „погледнал“ наистина, но няма да позволя това да ме унищожи. Всъщност ще използвам това като мотивация.“

Гурин не разкрива кога за последно е говорила с Никълсън и признава, че изобщо не го познава добре.

„Майка ми искаше да се свържа с него, но той каза, че не се интересува“, каза тя.

Попитана от репортер на Daily Beast защо е така, Гурин отговори: „Не мисля, че някой някога ми е давал конкретен отговор“.

Въпреки това, тя има собствено мнение за това.

„Той е сложен човек и мисля, че майка ми има свои собствени демони. В комбинацията от двете аз бях просто съпътстваща щета“, казва 28-годишната Гурин.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!