На тати момичето! Христо Стоичков трогна Мика с подарък за рождения ден (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Колкото и да растем, за бащите си винаги оставаме „момичето на татко“ и те сякаш помнят вечно онзи момент, когато са ни гушнали за първи път в силната си прегръдка. Да, връзката между баща и дъщеря е една от най-емоционалните и силни на този свят. Нещата в семейството на Христо Стоичков явно стоят точно по този начин. Припомняме, че Камата има две дъщери – Мика и Христина.

По случай рождения ден на първородната си щерка ( Мика ) Стоичков се отчете с трогателен жест и послание в социалните мрежи. Той публикува в Инстаграм емоционален пост за личния празник на Мика, който съвпада с годишнина от победата на България над Германия на четвъртфиналите на Световното в САЩ. Камата й подари победата си.

Христо Стоичков пост

През уикенда се навършиха 28 години от победата на България над Германия на четвърт финалите на Световното първенство в САЩ през 1994 г. и от онзи невероятен гол на Христо Стоичков. В своя стил Камата написа: „Точно преди 28 години в Америка стана това .Айнц – концентрация! Цвайн – шут! Драйн – гол! Дрън – германската стена падна! За теб и заради теб, любима Мика! Честит рожден ден”.

Христо Стоичков показа внучката сиЛегендата на българския и световния футбол Христо Стоичков използва страницата във „Фейсбук“ на своя…Apr 25 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!