На косъм от трагедия. Баща: Господ ни опази на „Кулата“

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Баща на 8-годишно момиченце разказа за преживения ужас, който е изживяло семейството му, докато са чакали на ГКПП „Кулата“. Полиция спира колите към Гърция, за да няма струпване на граничната зона.

Ето какво сподели Петър Ковачев в социалната мрежа:

Днес на опашката за ГКПП-Кулата изпаднахме в животозастрашаваща ситуация и потърпевша щеше да е 8-годишната ми дъщеря. Ситуацията е следната: опашката е 5 км и пътна полиция блокира лявата лента на магистралата, карат колите да се редят на опашка в средната и в аварийната, пропускат тежкотоварния трафик и автобусите.

Понеже се чака около 2 часа, хората се изнервят и започват да слизат от колите. Дъщеря ми беше заспала, нейното столче е от дясната страна. По едно време се събужда и жена ми й казва: „Слез, маме, да се поразтъпчеш“. При което, детето сънено, се запъна, че не иска да слиза, но жена ми беше много настоятелна и в момента, в който отвори вратата, дясната, откъм аварийната лента, един автобус профуча покрай нас с около 50-60 км/ч.

Добре, че се запъна да не слиза, защото 2 сек. преди това и щеше да се е озовала пред автобуса. Господ я запази!

Бих искал да помоля, ако има служители на МВР, да подадат този сигнал и опашката да бъде организирана по друг начин.

Например: колите в аварийната и тежкият трафик в най-лявата или обратно. Просто да има една лента буфер, защото ще стане беля и после пак ще анализираме по форумите, ФБ, медии и т.н.

Нова трагедия! Дете падна от 3-ия етаж – СНИМКИДете падна преди броени минути от третия етаж на жилищна сграда във Варна. Инцидентът е станал на ул…Aug 17 2022vijti.com


Източник: plovdiv24

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!