Наш епидемиолог обяви края на пандемията в България:

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Въпросът, който цял свят си задава от година насам е – кога ще свърши пандемията от коронавирус ? Има всякакви мнения на експерти – повечето от тях предвиждат чак пролетта на 2022 година като крайна дата. Изненадващо, но наш епидемиолог обяви, че краят на К-19 вече е настъпил :
Ваксинацията е началото на края на пандемията.

Тодор Славков: Докато руснаците не преминат Дунава, нищо в България няма да се промениТодор Славков е известен с проруските си убеждения и той ги е демонстрирал неведнъж. Направи го и се…Dec 27 2020vijti.com

Това е едно много знаково събитие. Това заяви в ефира на Нова телевизия епидемиологът д-р Петър Марков , преподавател в лондонското училище по тропическа медицина. По думите му веднага щом му предложат да се ваксинира, той ще го направи. „За всеки човек е важно преди да вземе решение, свързано със здравето му, да се информира. Информационната кампания за ваксините е изключително важна в този момент“, смята епидемиологът. И обясни какви са разликите между различните ваксини.„Ваксината на AstraZeneca/Oxford е малко по-различна от тази на Moderna и Phizer. Тя е векторна, логистиката й е по-проста. Не се изисква да се държи на толкова ниска температура. РНК ваксината е по-проста и по-щадяща като технология”, коментира Марков.

По думите му в Китай овладяха пандемията чрез изключително строги мерки, съчетани с масово тестване. „Това е силно тоталитарна държава. Там могат да ограничават движението на хората по начин, по който ние не бихме могли. Разбира се, това в епидемична ситуация, е много полезно”, поясни той.

Юлия Вревская – баронесата, която стана санитарка за свободата на БългарияУчастничката в битката за Плевен в Руско-турската Освободителна война – 1877-1878 г., баронеса Юлия …Dec 26 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!