Натали Трифонова яхна джип за 150 бона (Снимки)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Лъскав и мощен джип кара Натали Трифонова, видяха папараците на „Ретро“.

Красивата синоптичка прикова всички погледи към себе си с изискания си вкус, но този път с новия си автомобил – БМВ Х5, на стойност близо 150 000 лв.

Звездата от „Денсинг старс“ Трифонова бе забелязана да шофира черния си джип из софийските улици. Засега не става ясно как красавицата се е сдобила с луксозната кола, която осигурява несравним комфорт и безопасност както за шофьора, така и за пътниците.

Освен това синоптичката и телевизионна водеща отново показа стил със своето елегантно облекло, като дори за секунда не свали слънчевите си очила. Интересно е, че папараците ни уловиха Трифонова да спира по средата на пътя. Причината за това е жена, с която се прегръща и говори известно време.

Натали Трифонова изцяло е спуснала завесата за своя личен живот и не разкрива почти нищо за себе си в медийното пространство.

Само преди година блондинката се изфука в социалните мрежи със скъпо диамантено колие в комбинация с обеци. Тогава мрежата завря от комплименти, но отново не стана ясно от кого са красивите бижута.

Според слухове дългокраката Натали крие връзка с многократния ни шампион по мотоциклетизъм Мартин Чой. Сексапилната блондинка и 40-годишният състезател се запознават в ефир, където тя е водеща, през януари 2023 г., когато той ѝ е на гости. По непотвърдена информация любителят на високите скорости се свързва с блондинката в социалните мрежи и любовта им пламва.

Дали скъпият автомобил е подарък от мъжа до Натали Трифонова, или тя сама е успяла да събере пари за него, остава загадка.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!