Наталия се оказа супер дразнител в „Игри на волята“

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Коалиции, сплетни, интриги са на първо място и оставят спортментството на заден план в „Игри на волята. На очи се набива най-вече Наталия от отбора на „Дръзките“. Наталия всячески се опитва да измисли начин да не бъде номинирана на предстоящия племенен съвет. Какви ли не схеми извъртя, за да може да продължи, хем без да влиза в битка, тех да не бъде номинирана. Това подразни много Павел, който не й спести мнението си.

Не може да се върви на цяло и щастливо напред Нати, защото това са условията на играта. Съвет означава номинации. Искаме или не, харесва ли ни или не. Аз бях на твое място вече два пъти и съм малко разочарован, че го приемате толкова драматично. Ако вашата коалиция се беше запазила цяла, аз и Гешев със сигурност щяхме да сме нон стоп под ножа и не можеш да го отречеш.

Така номинирани с по 3 гласа се оказаха Наталия и Светлин, колкото и да искаше да избегне този развой на събитията дамата. Това доста подразни и зрителите, на които Наталия досади с непрекъснатото сплетничене.

Дано това кречетало Наталия да отпадне. Та тя не спира да дудне. Жена съм,но не съм съгласна с нейните разсъждения,че трябва да се пазят жените. В игрите няма мъже,жени. Щом си там ще се състезаваш наравно с мъжете и като не ти изнася,ще си ходиш да си пиеш яйцата.

Наталия е супер голям дразнител! Изглежда добър човек, но е дразнеща! Какъв е този довод, че мъжете трябва да пазят жените? Нали искаме да сме равноправни, като нация? След като е влязла в предаването, значи би трябвало да е равноспособна на мъжете!
Отделно, определено е най-слабото звено в племето!
Колкото до Ралица:- Тази жена доста прекалява с лансирането на жените! Тя водеща ли е, или страничен наблюдател? Хайде малко усет вече, а? Ако не беше жалко държанието й към мъжете, може би щеше да е смешно…

Само Павел каза истината в очите на Наталия. Едно пропусна само, била преди 4 седмици само ги забавила на халки… А кога Микяй и мина халките? Ако продукцията не бяха си затворили очите, Нати още щеше да опитва да мине! Ако тяхната коалиция се беше запазила, тримата мъже щяха да са вечните номинирани! Светлин бил готов да ходи на битки? Защо не се самопредлага тогава, а прати Гешев, който за малко да не се върне от номинационна?

 

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!