Народът си го връща тъпкано на алчните бизнесмени по морето / СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Човекът по Южното Черноморие продължава да събира впечатления как върви сезон 2022. След очевидното раздвижване през уикенда (23-24 юли), когато голяма част от местата за настаняване в Приморско бяха заети, а двата плажа – също, вчера следобед положението бе почти отчайващо.

На южния плаж гледката по-скоро бе характерна за септември, отколкото за пика на сезона. Платената зона бе почти изцяло свободна, което показа за пореден път тенденцията през това лято – народът категорично отказва да пълни гушите на алчни бизнесмени.

Последните са сложили цена от 7 лева за чадър и още толкова за шезлонг. Срещу това не получавате почти нищо. Консумацията на храни и напитки от близките заведения, разбира се, се заплаща отделно.

Простата сметка показва, че ако едно тричленно семейство реши да прекара цял ден на плажа, ще трябва да приготви приблизително 60 лева с обяда и напитките. Без прекаляване с поръчките. В противен случай сумата би била доста по-голяма.

Тази новина попари всички, които тръгват към моретоПочивката на море у нас тази година е по-скъпа. И ще става по-скъпа. Това заяви в студиото на „Събуд…Jul 26 2022vijti.com


Източник: plovdiv24

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!