НАРКОМАНИ ОТГЛЕЖДАТ 7-ГОДИШНО ДЕТЕ СРЕД КУПЧИНИ БОКЛУЦИ, РАЗВАЛЕНА ХРАНА И СПРИНЦОВКИ (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Властите посетили имота, заради ужасната миризма, която се носела от къщата. Те намерили момченцето само по бельо и чорапи. Детето признало пред социалните служби, че днес е яло само бисквити и че в къщата нямало никаква друга храна. То споделило, че често яде само малко хляб и кетчуп. Момченцето нямало никакви играчки и не ходелo на училище.

Глобите на КАТ скачат от 21 януари – вижте пълния ценоразписКАТ предвижда нови по-солени глоби за шофьорите-нарушители на Закона за движение по пътищата. Те вли…Jan 9 2020vijti.com

  

 

 

Прокурорът по делото Александър Волфсън, заяви пред съда, че условията в къщата са били потресаващи. „Навсякъде имаше гниеща храна и купчини боклук.  Спалните, дневната и банята бяха толкова мръсни. В кухнята имаше мръсни съдове и развалена храна. В стаите властите намерили игли за инжектиране на хероин, цигарени фасове. Навсякъде имало мухи и хлебарки.

 

 

 

 

„Детето изглежда никога не е сменяло дрехите си и дори не знаеше какво е пижама“, каза още обвинителят. 7-годишното момченце е настанено временно при приемни родители. Първоначално той не искал да си мие зъбите и косата, трудно разбирал разликата между деня и нощта, но бил винаги гладен. Детето е преминало медицински прегледи и посещава психолог.

 

 

И двамата родители са се признали за виновни за проявената престъпна безотговорност към собственото си дете.

 

Крисия: Била съм в депресия, но не съм помисляла за алкохол и наркотициДонеслата ни второ място да Детската „Евровизия“ Крисия днес е на 15 години, но за разлика от много …Oct 22 2019vijti.com

Източник: Daily Mail

 

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!