Наоми Кембъл била потресена от Летище София, започват проверки

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Супермоделът Наоми Кембъл останала крайно разочарована от посещението си в София, а събитието, което е вгорчило престоя ѝ, се случило секунди, след като кацнала в столицата. Красавицата пристигнала в България с огромно желание заради професионален ангажимент, но уви – останала безкрайно обидена и дори потресена.

Ужасяващо! Откриха 7 трупа, заровени в гора край София Софийските криминалисти откриха седем трупа на възрастни хора в гориста местност. Според наши източ…May 25 2022vijti.com

Източници от британския таблоид „Дейли Мейл“ твърдят, че Наоми се оплакала, след като станала жертва на расова дискриминация. Българските служители на реда подложили нея и целия ѝ багаж на щателна проверка, а по нейни впечатления, това се случило, единствено заради цвета на кожата ѝ.

Манекенката била изключително разстроена, макар и проверката на багажа да е рутинна. От Летище София публикуваха официален отговор след обвиненията, което гласи:

„По повод на публикация в Дейли мейл от днес, свързана с посещение на Наоми Кембъл в България на 19 май, от летище София заявяваме:
Искрено съжаляваме за негативните преживявания на г-жа Кембъл в София. Днес започнахме пълна проверка на случилото се. В контакт сме с българските митнически власти, които потвърдиха, че проверката на пътници и багажи е част от тяхната работа и това е рутинна процедура.
От летище София ще прегледаме видеозаписите от този ден и ще интервюираме служителите утре, за да проучим случая напълно.“

Бензиностанцията в София с официална позиция за „вълшебната“ колонка / ВИДЕОБензиноколонка изуми моторист в София. „Вълшебното“ съоръжение започва да начислява сума, само при в…Jun 4 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!