Най-харесваната двойка напусна „Един за друг“

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Една от най-харесваните двойки от романтичното риалити „Един за друг“ напусна предаването на крачка от финала. Дилян и Петя се изправиха на елиминации срещу Сияна и Светослав и решаващият глас за това дойде от хората, които те смятаха за свои най-добри приятели Галена и Петър.

Петя повече я е яд за отпадането, но аз се чувствам много добре, защото ще си видим децата, сподели след излизането от формата Дилян. Доволен съм, че стигнахме дотук, не очаквах. Молех се само да не сме първи. Петя беше човекът, който избягваше комуникация, аз съм отворен към всички.

Не обичам шумни места и не прекарвам време с много хора, каза половинката му Петя. Трябваше ми време да свикна. Всичко се случи естествено и комуникацията и игрите. Не сме имали никакви стратегии.

За мен най-доброто, което се случи е да срещна приятели вътре. Това са Галена и Петър и Дари и Денис, наистина много ги харесвам. Петър го чувствам като брат.

Най-трудно във вилата за Дилян е било, че няма къде да избяга от Петя. Както сам призна навън след като се скарат за нещо, просто се оттегля и се връща когато и на двамата им е разминало. Двамата са супер забавни и искрени и това не остана незабелязано от феновете на предаването.

Любима двойка отпадна, предадена от „приятели“ … Дани е най-милият и благ, прекрасен участник, който е участвал досега във всички сезони, двамата с Петя са много сладки. Да, не са биткаджии, но са пример за любов, отдаденост и най-вече са Един за друг! Обичам ви, ще ми липсва добротата ви! ❤️

Успех, Дилян и Петя. ☘️ Цветно семейство, което не броеше прецизно точки, като ломския тарикат и не влизаше в схеми, като Миша Винкела, истински себе си. Дилян е най-добрият човек, който съм гледала някога в риалити. Петя също не е лош човек, още е много млада и на моменти реагира първично, но без злоба. Успех, семейство!

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!