Най-сетне!Ергенът изгони Елисавета заради Пам

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Кулминацията в тазвечерния епизод на „Ергенът“ определено бе грандиозният скандал между Пам и Елисавета, чиято неприязън една към друга ескалира по време на вечерния коктейл в имението. Конфликтът се зароди от играта „Червената кутия на откровеността“, в която дружката на Габи бе задала въпрос: „Кое от момичетата тук е известно с прозвището Глиган Пешев“, визирайки именно Пам. Есеистката бе дотолкова огорчена, че пожела да сподели болката си от обидата с Евгени, който определи прякора, измислен от Елисавета, за нещо недопустимо.

Щом се върна на коктейла, есеистката бе атакувана от най-голямата си противница в имението с обвинение, че е една „актьорка“, която обича да е в ролята на жертва. „Това не е Бродуей, моето момиче. Като търсиш съжаление, спри да ядеш толкова много! Аз също съм била пълна, но съм се постарала това нещо да го променя. А при теб не виждам старание за нищо, единствено търсиш съжаление“, открито нападна Елисавета Пам. „Може би трябваше да обясня на Елисавета, че съм свалила 42 килограма наведнъж и че съм страдала изключително много“, едва сдържа сълзите си Пам.

Конфликтът, който разтърси имението, стана повод Микаела също да признае, че в детството си е била пълна: „Аз самата съм минала по този път. Като малка съм била пълна, била съм тормозена многократно от другите деца, от връстници, от по-възрастни, от учители, така че тази тема ми е много болна. За мен е изключително грозно жена, която вече е на определена възраст и твърди, че е зряла, да унижава по този начин друг човек“.

Ескалацията на напрежението доведе до светкавична реакция от страна на Евгени, който по време на вечерния коктейл изрази ясната си позиция, че не толерира каквато и да било форма на потисничество. „Срамно е да унижаваш или потискаш някого на основата на външни белези. Това е правило и най-вече е правилно! Да накараш някого да се срамува от това как изглежда тялото му е недопустимо!“, заяви виртуозът, връчвайки последната си роза на Пам и оставяйки Елисавета с празни ръце, видя Woman.bg. „Интересни доводи, без да си запознат за какво става въпрос. Всичко най-хубаво“, пожела му тя преди да напусне завинаги имението.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!