Най-красивата жена в света години наред беше любовница на настоящия си мъж: Най-накрая намери щастието (Снимки)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]
Известната актриса Джулия Робъртс споделя, че се влюбила от пръв поглед , а той по това време бил женен. Джулия (54) отпразнува 20 години от сватбата си с оператора Даниел Модър (53) и сподели щастието си с феновете си в Instagram.

Джулия Робъртс съпруг

„Не мога да спра да се смея, не мога да спра да се целувам“, написа известната актриса до снимка, на която се целува със съпруга си.

Джулия и Дани

Известната актриса е прочута с красивата си усмивка, а през 1993 г. се омъжва за музиканта Лили Ловет, но се развеждат само след две години брак.

През 2002 г. се омъжва отново за оператора Даниел Модър, с когото са женени и до днес. Сватбата се проведе в ранчо в Таос, Ню Мексико.

Дани беше женен за Вера Щаймберг, когато двамата с Джулия се запознаха и скоро след появата на любовта на живота му той подаде молба за развод. Някои тогава нарекоха Джулия „разрушителка на бракове“, защото, както се писа, е откраднала нечий мъж.

Джулия Робъртс и Дани

За първата им среща актрисата казва:

„Веднага се влюбих в него. Исках да съм с него. Не можех да спра да мисля за него и знаех, че ще се сблъскам с проблем.“

Двойката има три деца. През 2004 г. им се родиха близнаци, дъщеря Хейзъл и син Финиас, а три години по-късно още един син, Хенри.

Джулия Робъртс семейство

През 2000 г. списание „People“ постави Джулия в 50-те най-красиви хора в света, а през 2010 г. същото списание я награди с титлата най-красивата жена в света.

В миналото Джулия е имала романтични връзки с Матю Пери, Джейсън Патрик, Лиъм Нийсън…

Разгледайте вътрешността на 100-годишната вила на Джулия Робъртс за 8 милиона долара Холивудската актриса Джулия Робъртс похарчи 8,3 милиона долара за 5-етажна къща във викториански с…Dec 31 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!