Най-голямото щастие! Дъщеричката на Азис стана на годинка (СНИМКИ):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Кралят на поп фолка, както наричат, Азис , рядко говори в медиите за личния си живот, особено що се отнася до децата му! През изминалата година певецът с ангелски глас се похвали с раждането не на едно, а на две бебета – момиченце и момченце. Кога и как точно е станало това, както и коя е майката на най-малките наследници на изпълнителя – засега остава в пълна тайна.

Дори опитите да се ориентираме по няколкото снимки в Инстаграм за възрастта на бебчетата удрят на камък, т.к. Азис упорито крие лицата им, а и не е ясно кога са правени кадрите.

Азис дъщеричка

Сега обаче той сподели с всички голяма новина – втората му дъщеря е навършила една годинка ! По този повод певецът публикува мила снимка на себе си и бебчето, блажено спящи в леглото:

Азис дъщеря

„Аз съм най-щастливия татко на този свят, защото е избрала точно мен и моето семейство за появата си на бял свят.Колко пъти приспивайки те ти приспиваше мен.Пожелавам ти прекрасен живот изпълнен със знания и успех във всичко!Обичам те до края на живота си“, написа ромският славей в социалните мрежи.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!