Най-възрастният жив политически затворник Рамадан Куруджу: Доган е руски агент. Всички си го знаем

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

В youtube се появи видео, в което Ахмед Доган е наречен руски агент от Рамадан Куруджу (по паспорт е бил Рамадан Рунтов), пише Актуално.ком. Той е българин от турски етнически произход, който е бил два пъти в затвора по време на т.нар. “възродителен” процес защото не е искал да смени името си.

Депутат на Ердоган показа карта на Турция, в която е и половин БългарияИдeoлoгът нa Eрдoгaн призoвaвa зa Вeликa Турция, в чиитo прeдeли влизaт Ceвeрнa Гърция и чacти oт Бъ…Aug 30 2020vijti.com

Попитан какво му е мнението за Доган, Куруджу казва: „Ахмед Доган е руски агент. Още от времето си го знаеме, после го прикриха, нарочно го направиха и го вкараха в затвора за един-два месеца там, колко стоя в затвора, за да получи доверие от хората, за да стане там днеска… и днеска си води руската политика“.

 Рамадан Куруджу разказва покъртителни спомени от възродителния процес, който е взел много повече жертви, отколкото се признаваше навремето.

Вижте повече във видеоматериала.

Христо Иванов: Доган ще изсмуче дейността на пристанище Варна. Старата му зона е дадена на фирми около СИК Лидерът на „Да, България“ Христо Иванов даде импровизирана пресконференция на брега на Варненското …Aug 14 2020vijti.com

 

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!