Най-всеотдайните баби според зодията им

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Най-грижовните баби са мечта за всички. За нас, българите, бабите и дядовците са нещо специално – на кого другиго да разчитаме за помощ с децата и домакинствтото, ако не на своите възрастни родители? А те с радост се отзовават, за разлика от “колегите” си в Западния свят, които предпочитат да си гледат старините и да обикалят света. Съгласете се, че няма по-хубаво от това да съберем огромното семейство на една маса и да прекараме топла, семейна вечер!
Но дори и бабите са различни. Някои се отдават на внуците си безрезервно, други предпочитат да не влагат прекалено много енергия в грижата за децата на децата си.
Днес ще ви разкажем кои са супер бабите в хороскопа – ето най-всеотдайните баби за внуците си.

Водолей
Ако баба ви е Водолей, тогава ще се съгласите с нас, че сте невероятни късметлии! Никога не скучаеш с нея, защото в детска възраст ти разказва такива приказки, за които никой не е чувал.
По-големите деца, баба-Водолей води по театри и музеи, развивайки ги на интелектуално и културно ниво.
Тя дори се грижи за възрастните внуци и винаги ще ви дава правилния съвет. Бабата-Водолей знае как да се адаптира към всяка възраст на внука си и да стане негов истински приятел.
Близнаци
Бабата-Близнак учи внуците си да бъдат смели, да не се страхуват от желанията си и да имат собствена гледна точка за всичко. Тя живее в днешния ден и се опитва да вземе от живота всичко, за да научи след това и близките си. Благодарение на този подход към живота, тя винаги е в добро настроение. Тази баба не стои на едно място и постоянно измисля нови идеи за внуците си.

Рак

Баба, родена под знака на Рак, наистина е най-грижливата жена на света! Нейните внуци винаги са нахранени и напоени, а вратата на къщата ѝ винаги е отворена за роднини и приятели. От ранна възраст Ракът отделя голяма част от времето си на близките си, а основната цел в живота й е да изгради силно семейство.
Първоначално тя е грижовна майка и съпруга, а с появата на внуците в сърцето й се открива още повече място. С такава баба няма как да пропаднете!
Разбира се, знакът на зодиака не е единственото нещо, което влияе на това каква баба ще станете (или сте станали). Но ще се съгласите ли, че има нещо вярно в този хороскоп?

Съдбата на деветгодишно момиче, което пое грижите за майка си и баба сиНякои хора имат изпитания в живота си, които други никога не преживяват. И понякога се оказва, че де…Sep 26 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!