Навремето изкушаваше по бански от екрана, днес живее във ферма и ходи без грим! Памела Андерсън е неузнаваема!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Доскоро тя бе синоним на сексапила и изкушението – мъжете още фантазират за нейния червен бански, в който спасяваше удавници в популярния сериал от 90-те „Спасители на плажа“. Бурният живот и многото връзки на актрисата Памела Андерсън винаги са били във фокуса на медийното внимание. В последните няколко години обаче тя преживява нещо като катарзис и едва ли ще познаете в нея бившата секс-бомба.

Всичко започва от мига, в който наследява фамилната къща на баба си в Канада. Самата актриса признава, че откакто живее в дома на баба си и дядо си, се чувства като нов човек. Имотът се намира край езерото на о-в Ванкувър и предразполага към лежерен начин на живот. Памела тотално е изоставила светлините на прожекторите и хората, които не спират да блестят по червения килим.

Памела къща Канада

Наред с бойкота ѝ към грима и грижата за красотата тя не спира да живее все по-близо до природата. Решила е да реставрира изцяло наследството от бабата и дядото, дори ако това означава да се занимава по цял ден с градинарска работа. Трудът в градината не ѝ пречи и ѝ позволява да ходи боса. Затова не е и учудващо, че високите маркови токчета от младите ѝ години вече са заменени от гумени ботуши, с които лесно да върши работата си.

къщата на Памела Андерсън

Памела фермерска къща

Тя често споделя, че този начин на живот я зарежда с енергия и вдъхновение. Виждаме я в градината сред лично от нея отгледаната реколта, или пък да затваря зимнина в буркани, или пък да простира прането на опънатите сред дърветата въжета… И трябва да признаем, че го прави с изключителна естественост и харизма – почитателите са луди по новия й начин на живот и не спират да я обсипват с комплименти.

Памела реколта

Памела Андерсън фермерски живот

Дори в храненето Андерсън преживява разцвет. Купешките храни са останали в миналото и нерядко сама приготвя храната си. Разчитайки на по-естествени продукти, актрисата целенасочено върти манджи пред печката и не съжалява за решението си да изостави бляскавия живот. Заниманията ѝ в кухнята даже ѝ дават и смелостта да издаде своя кулинарна книга с рецепти.

Памела без грим

Памела Андерсън вдъхновение

„Новата“ Памела определено заслужава възхищение – да не говорим, че не е изгубила нито грам от чара си, въпреки решението да спре да се гримира!

Редактор: Петя Иванова
[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!