Мъж отиде на гробищата и изтръпна от ужас щом видя една от надгробните плочи СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Алън Хател, роден в малко градче на север от Единбург, Шотландия, открил, че в гробището на родното му село има негов гроб с надгробна плоча. Той бил изненадан, защо никой не го е потърсил по телефона през тези три месеца. Това пише bulgaros.ovh, позовавайки се на 20 minutos.

Архангелова Задушница предстои-Ето как да се подготвите-Правила при посещение на гробищатаЗадушницата в събота, 2 ноември, преди Архангеловден (Мъжка или Арахангелова задушница) е „Велика за…Oct 30 2019vijti.comСпоред 75-годишния мъж това е дело на бившата му съпруга.
Той мисли, че тя е купила терена и надгробната плоча с намерението един ден да бъдат погребани заедно. Затова на надгробната плоча са написани имената и на двамата – неговото и на бившата му съпруга.

Хател, който е заварчик по професия от 37 години, а в момента пенсионер, заявява, че никога не е казвал, че иска да бъде погребан с бившата си жена, и добавя, че иска да бъде кремиран, когато му дойде времето.

„Ние сме разделени от 26 години. Това да откриеш собствения си гроб не е нещо, което се случва всеки ден. От първо си помислих, че е майтап“, казва шотландецът, който в момента живее с друга жена и две й деца.

 

Източник: БЛИЦ

Звезди възкръсват след грешни диагнози: 10 дни Деян Донков живял с рак, лекар пратил Венета Райкова на Малашевските гробища и други историиМного от популярните ни личности също са били жертва на здравната ни система. Мнозина са преживели и…Sep 1 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!