Мъж обра банка и хвърли парите във въздуха с възглас: Весела Коледа

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]
Минувачи в САЩ започнали да събират парите, хиляди долари липсват
Мъж с бяла брада като на Дядо Коледа ограби банка в навечерието на Коледа, а на излизане от банката хвърли парите във въздуха и ентусиазирано възкликва на минувачите: Весела Коледа, предаде ББС.
След това мъжът се е оттеглил в близко кафене. Полицията потвърди, че по-възрастен бял мъж е ограбил Академичната банка в Колорадо Спрингс в понеделник.

Най-дръзкият обир през соца: Задигат с лада 2 чувала с париОфицерът от резерва полковник Георги Тишевишки е роден на 30 юни 1936 г. във врачанското село Доброл…Sep 23 2019vijti.com

„Той ограби банката, излезе, хвърли парите навсякъде. Започна да хвърля пари от чантата и да вика: Весела Коледа!“, разказа свидетелят Дион Паскале.

Очевидци разказаха, че заподозреният се скитал до близката кафене Starbucks, седнал отпред и изчакал да бъде арестуван.
При особено празничния жест минувачите не чакали още покани и събирали парите от улицата. Една част от средствата се върнати в банката, но към момента липсват още хиляди долари.

Полицията в Колорадо Спрингс вече е арестувала за Коледния обир 65-годишния Дейвид Уейн Оливър

Източник: TrafficNews

Излезе първа информация от българската банка, обвинена, че е допуснала изтичане на досиетата на 70 хиляди свои клиентиБанка ДСК излезе с официално съобщение, относно сигнала, че е пробита сигурността на българска банка…Jun 23 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!