Мъжът на починалата Миглена: Няма да оставим детето. Няма значение, че не съм биологичен баща

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Близките на починалата заявиха, че ще се погрижат за 6-годишното момченце на жената, което вече е пълен сирак.
То е от първия брак на починалата Миглена Сиреняска, а баща му е починал от рак преди 4 години.

Ето го и мъжът до Миглена Ангелова, който е с 9 години по- млад от нея и я глези постоянно (Снимка)Миглена Ангелова и нейната половинка – бизнесменът Кузман Примджанов, отпрашиха на предколедно пътеш…Mar 7 2021vijti.com

Така детето остава кръгло сираче. Мъжът на клипа е втори мъж на починалата жена, но той обеща детето да не бъде изоставено.

„Детето няма да го оставим. Има леля, баба и дядо. Ще го гледаме, то си е наше. Няма значение, че не съм биологичен баща”, коментира мъжът на починалата жена Николай Витанов.

Той не е биологочен баща на детето, което е от

По думите му жена му се почувствала зле внезапно. „Имаше затруднено дишане. Обадихме се на 112. Казаха ми да й премеря температурата. Видимо нямаше такава, изглеждаше ми студена. Попитаха ме не може ли аз да я закарам до Бърза помощ. Преди да стигнем в Спешния център вече почти не можеше да говори”, поясни мъжът на починалата.

„Мама ми се обади и пищеше, че сестра ми е починала. Отидохме в болницата, не получихме никаква информация. Казаха ни, че вече са обясни всичко на мъжа й”, разказа сестрата на 44-годишната починала жена.

Кръгло сираче остава момченцето, пред чиито очи почина майка му МигленаКадър ФБ, Булнюз Сираче остава детето, пред чиито очи почина майка му, чакайки за помощ в Спешното …Feb 2 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!