Мъжът на Лиляна Павлова с нова любов (Снимки)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Бившият съпруг на Лиляна Павлова има нова жена до себе си. След като ексминистърката и Пламен Николов се разведоха тайно, а тя роди второ дете от друг мъж в края на миналата година, бизнесменът също е продължил напред и се хвали с нова любов.

Бившите съпрузи имат една пораснала дъщеря София, която е гимназистка. Запазили са добри отношения в нейно име и девойката редовно прекарва време и с майка си, и с новата половинка на баща си. Тя дори е публикувала снимка от дома на татко си, на която щастливо позират заедно с него и настоящата му партньорка, която не е популярна личност. Очевидно обаче Пламен и втората му жена вече живеят на семейни начала, а щерка му София често им гостува.

Че бившата министърка на регионалното развитие се е развела с дългогодишния си съпруг, стана ясно от последната ѝ имуществена декларация пред КПКОНПИ. От нея се разбра, че тя е върнала моминската си фамилия. В документа тя е вписана като Лиляна Павлова Павлова, а не като Лиляна Павлова Николова. Дълго време разводът им не бе публично достояние, а какви са причините да се стигне до него, не се знае. Пламен и Лили се познават още от студентските години, когато били колеги в университета. Въпреки че често споделяли една и съща компания и делели скамейката по време на лекции, се харесали чак след като се дипломирали. Химията помежду им бързо прераснала в любов и сватбата не закъсняла. Семейният им живот продължи близо 20 години. Докато Павлова заемаше ръководни позиции в управлението на страната, вече бившият ѝ съпруг предпочиташе да стои в сянка, но въпреки това я подкрепяше напълно и беше нейна опора.

Пламен с новата си половинка и дъщеря си София 

През 2019 г. някогашното острие на ГЕРБ замина да живее и работи в чужбина. Павлова се премести в Люксембург, след като приключи мандатът ѝ като министър на европредседателството на България и бе изпратена там, за да заеме поста вицепрезидент на Европейската инвестиционна банка. През лятото на миналата година се появи новината, че бившата регионална министърка очаква втори наследник на 44-годишна възраст, а бременността ѝ мина под секрет. До последно Павлова работеше и се появяваше по световни икономически форуми, но умело прикриваше наедрялото коремче с ефирни шалове.

Дъщерята на Павлова с новороденото си братче 

В началото на октомври бебето се появи на бял свят, а няма и 40 дни след раждането му голямата му сестричка София го показа в социалните мрежи. Второто дете на Лиляна е момченце, но името му се пази в тайна, както и кой всъщност е бащата. Говори се, че ексминистърката е на крилете на любовта с виден столичен бизнесмен, но предпочитала личният ѝ живот вече да бъде далеч от светлините на прожекторите.

Лиляна Павлова с бившия си мъж

Изненада! Бившата министърка Лиляна Павлова бременна! Ще ражда на 44! (СНИМКИ) Бившата министърка и настоящ вицепрезидент на Европейската инвестиционна банка Лиляна Павлова чака …Jul 27 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!