Мъжът ми отиде до тоалетната и тогава без да искам разбрах гадната му тайна

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Какви ли не неща могат да се случат в едно семейство. Всеки човек има своите тайни и чудатости и именно заради това трябва да познаваме добре половинката си – за да няма изненади. Е, не такава е историята в семейството на жена, пожелала анонимност.

Драмите при нея започнали съвсем случайно. „Една сутрин мъжът ми се събуди, взе телефона си и отиде до тоалетната. Аз останах в леглото. След няколко минути обаче Bluetooth колонката, която бе в спалнята се свърза с телефона му.

Именно тогава чух какво прави той в тоалетната. Така разбрах гнусната му тайна, която ме потресе“, казва жената. Случилото се изненада не само нея, но и всички онлайн потребители, които научиха историята й.

„Колоната се свърза с телефона на мъжа ми и тогава чух, че в тоалетната той гледа порно“, казва жената.

„Почувствах се ужасно. С него нямаме интимни отношения от много време – той просто не ме иска, но изглежда има нужда от порното и да се самозадоволява“, допълва тя.

Веднага щом мъжът й излязъл от тоалетната тя му казала какво се е случило, какво е чула и го попитала защо й го причинява.

Първоначално той отричал да е гледал порно и да е мастурбирал, но в последствие признал, но й казал, че това бил първият път, в който прави такова нещо.

Повечето онлайн потребители, научили за семейната драма, бяха раздвоени. Мнозина взеха страната на жената и смятаха поведението на съпруга й за обидно.

„Това е напълно несправедливо спрямо вас“, пише един от тях. „Не мога да повярвам, че си се омъжила за него“, добави друга.

Някои потребители обаче се обявиха в защита на мъжа, изловен в крачка. Предполагаха, че той може да има някакво заболяване или психическо разстройство, за да предпочита да гледа порно и да се самозадоволява, но да не прави секс с жена си.

Бременна съм и мъжът ми е толкова щастлив, но не знам дали бебето е от негоснимки: Unsplash Светът е голям, но въпреки това винаги можеш да срещнеш бившия си някъде и да се от…Apr 7 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!