Мръсни дрехи и недоволно лице: Красивата дъщеря на Джоли и Пит изненада с неугледен вид (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Нищо чудно, знаейки методите за отглеждане на холивудска дива. Медиите многократно писаха, че децата на Анджелина нямат приятели, а са близки само помежду си и най-вече – с майка си. Самата Джоли също „се изпусна“ по въпроса: „достатъчна им е компанията един на друг“.

Но най-известната и скандална дъщеря на Джоли и Пит , Шайло , явно е решила да разбие тази система. Тя – може би единствената от всички деца на звездната двойка – наскоро бе заснета да се разхожда сама. Още повече, че самата Шайло караше кола – луксозно черно Ауди. Припомнете си, че родната дъщеря на Анджелина и Брад вече е на 16 години.

Но появата на Шайло, когато тя излезе от колата и се разходи малко, разочарова потребителите на интернет. За разлика от други красиви „звездни“ дъщери като Сури Круз или Лили-Роуз Деп, Шайло изглеждаше доста небрежно. Мръсен широк анцуг с метната качулка на главата, червени маратонки и недоволно лице.

Шайло Джоли Пит анцуг

Шайло Пит визияШайло Джоли-Пит

Снимки
Legion Media

Преди да я съдите, обаче, спомнете си че в семейството сега не е най-лесният период за децата. Джоли отново съди Пит, обвинявайки го в домашно насилие.

Друг е въпросът дали наистина се е случило, защото в историята на Анджелина има много несъответствия. Но във всеки случай скандалите на родителите са неприятни дори за порасналите деца. Особено за Шайло – именно тя от всички деца на двойката е най-близка с баща си.

Шайло на Анджелина и Брад

„Шайло и Брад са сродни души, те просто се обожават“, казвали са неведнъж запознати. Между другото, момичето дори искаше по едно време да се премести да живее с баща си и да се изнесе от дома на Джоли.

Припомняме, че преди около година проблемната наследница на звездите внезапно се превърна от момченце в истинска млада дама. И трябва да кажем, изключително красива и стилна. Тогава Шайло за първи път облече вечерна рокля и предизвика истински бум.

Но, очевидно, момичето не се старае в ежедневието си да изглежда блестящо. Може би взима пример от майка си, която блести на червения килим, но страда от пълна липса на вкус по отношение на ежедневното облекло.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!