„Мрежа от лъжи“ – от утре 20 февруари вече по bTV Lady

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„Опасно изкушение“ продължава в праймтайма на bTV, а „Мрежа от лъжи“ завладява ефира на bTV Lady! Обичаният сериал „Опасно изкушение“ ще продължи да вълнува зрителите на bTV в праймтайм и след началото на пролетния телевизионен сезон.

Следващата и по-следващата седмица вълнуващата история, която вече година и половина приковава вниманието на българската аудитория, ще върви в сряда и четвъртък вечер от 20:00 ч., а от 8 март излъчването на сагата, проследяваща динамичната връзка на Йълдъз и Чаатай, ще продължи от сряда до петък, отново в 8 вечерта.

Мелодрамата „Мрежа от лъжи“, която за отрицателно време успя да спечели сърцата на зрителите с динамичен сюжет, непредсказуеми обрати и първокласен актьорски състав, от понеделник (20 февруари) завладява bTV Lady.

Епизодите на поредицата с Джансу Дере и Джанер Джиндорук ще продължат излъчването си в ефира на семейния канал всяка делнична вечер в добре познатия час – 21:00 ч., и обещават да разгърнат в цялост отмъщението на главната героиня Асия срещу неверния Волкан.

Историята на „Мрежа от лъжи“:

Тя имаше перфектен живот и ще направи и невъзможното, за да си го върне!

Асия (Джансу Дере) е самотна жена, останала сираче от малка, тъй като родителите ѝ умират. Въпреки че наследява солидно богатство, Асия няма семейство, което да нарече свое.

Един ден тя среща красивия Волкан (Джанер Джиндорук), който ѝ предлага да живеят заедно, след като тя завърши медицинския факултет. Двамата се установяват в родния град на Волкан, който е близо до Истанбул.

Семейството на Волкан става семейство и на Асия и неговите приятели стават нейни. Влюбените изграждат щастлив брак и отглеждат сина си Али в спокойна и уютна обстановка, за каквото Асия винаги е мечтала.

Години по-късно Асия започва да практикува професията си и да осъществява плановете си. Строителният бизнес на Волкан също процъфтява, а животът им не може да бъде по-хубав… докато Асия не намира косъм от дълга руса коса на шала на Волкан.

Тя открива, че мъжът ѝ има връзка с красива млада жена на име Дерин (Мелис Сезен). Още по-лошото е, че всички около нея са знаели за това, но никой не ѝ е казал.

Наред с тези предателства, Асия разбира, че бизнесът на Волкан е „погълнал“ наследството ѝ и тя е затънала в дългове.

Волкан, от друга страна, е раздвоен. Той обича и Асия, и Дерин. Вижда в Асия свое семейство, а в Дерин своята любов. Той няма намерение да се откаже от семейството си, но няма и смелостта да се раздели с Дерин.

Асия осъзнава, че е живяла в мрежа от лъжи. Когато подробностите за предателството изплуват на повърхността, всичко започва да се усложнява.

В тази история Асия отказва да бъде жертва на живота си и се посвещава да отмъсти на неверния си съпруг и на всички останали, които са я предали…

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!