Мрежата полудя по ефирната рокля на кралица Летисия – 200% женственост и красота! (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Една от най-стилно облечените кралски особи в света, испанската кралица Летисия , за пореден път прикова погледите и очарова поданици и почитатели с невероятно нежна и женствена визия .

Летисия Ортис , крал Фелипе Шести и двете им дъщерия – принцеса Леонор и инфанта София, се включиха в традиционните чествания на апостол Яков, покровител на Испания, в града Сантяго де Компостела.

испанската кралица дъщери

За повода кралицата на Испания облече рокля на любимия си дизайнер Каролина Херера . Изящната дреха в светлорозов нюанс, направена от коприна и органза, включва детайли като едри флорални елементи и полупрозрачни дълги ръкави с връзки.

испанското кралско семейство

кралица Летисия рокля на цветя

Моделът, който Летисия е носила още през октомври 2017 г., е съчетан с аксесоари от същата марка – чантичка и обувки на висок тук в цвят фуксия.

кралица Летисия красива рокля

В ярки, само че едноцветни рокли се появиха и кралските дъщери – тази на принцеса Леонор бе в розово, а инфанта София облече синьо, като обувките и на двете сестри бяха в телесен нюанс.

Тази година Леонор и София за първи път присъстваха на местните чествания на Свети Яков (или Сантяго за испаноговорящите).

Ето още снимки на прекрасната кралица на Испания:

кралица Летисия рокля

кралица Летисия визия

кралица Летисия красива

кралица Летисия женствена

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!