Мрежата завря: Ето ги родителите на изгореното с цигари дете в Кърджали – СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Репортаж, излъчен сутринта по Нова телевизия в предаването „Здравей България“ за малтретирано 6-годишно дете шокира зрителите. Показани бяха кадри на които се виждат изгаряния по лицето на детето, вероятно от цигара.

външна реклама

Сигналът е от социалните мрежи, където бащата е публикувал видео с признанието на майката, че тя го е направила. Районна прокуратура Кърджали се е самосезирала и запознала със случая.

„Установено е наличие на 4 наранявания в областта на лицето, които представляват локални изгаряния. Вероятно става въпрос за изгаряния от цигари”, обясни зам.-районният прокурор на Кърджали Петя Чотрова.

При оглед на жилището са открити множество фасове. Семейството има три деца, които са изведени от социалните. Според тях предстои оценка на риска преди евентуалното им връщане.

Каквото са причинили на детенцето, така да постъпят и с тях ! И тогава съд и затвор до край ! Но и с най-тежките наказания ! А не да гледат телевизия, да ядат и спят! И да се чувстват като на хотел!

Боже какъв човек трябва да си да постъпиш така с най милото.

Боже, какво става? Какво е това отношение към децата ни? Защо правите деца и след това ги малтретирате? Оставам без думи…

Леле, какъв ужас! От родителите ли е изгорено? За съжаление за малтретирани деца по този начин съм чувала в чужбина, но не и в България. В повечето случаи тези деца завършват в гроба, за съжаление. Дано социалните го вземат от родителите. 😭Горкото дете

Поредното зверство срещу дете!! Що за изроди живеят сред нас, как се посяга на невинно същество??

Това е прословутия Мако Крал от тик ток! По точно неговата съпруга! Ужас, властите да си свършат работа!

И още поредица от гневни и осъдителни коментари валят под новината за това зверство със собственото дете.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!