Мощно Пълнолуние днес – 16 април отваря Кармичен Коридор на затъмненията:

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Динамичните енергии на април набират все повече и повече скорост и до Пълнолунието на 16-ти мнозина ще могат да получат първите резултати от своята дейност, а някой – от бездействието си

Това Пълнолуние ще се случи още вечерта в знака Везни и ще бъде прагът на началото на коридора на пролетно затъмнение.

Енергиите на това Пълнолуние са доста напрегнати , когато хората, които действат и се стремят към цел, могат да почувстват прилив на сила за постигане на желаните резултати. Само с хармонични методи обаче едва ли ще е възможно да ги постигнем – точката на Пълнолуние е в динамичен аспект към Плутон.

Топ астроложка: Слънчевото затъмнение на 2 юли обърка живота на всички зодииПълно слънчево затъмнение наблюдаваха хора от цял свят на 2 юли в Чили и Аржентина. Макар за останал…Jul 11 2019vijti.com

Това е енергията на борбата, бунтарството, прекомерния натиск и манипулация, но и активното избавяне от остарели модели на поведение, взаимоотношения, дори трансформации на предишни цели и стремежи.

Знакът Везни , в който се появява Пълнолунието, се фокусира върху темата за взаимоотношенията, сътрудничеството – включително в глобален мащаб, показва възможната необходимост от радикална промяна на предишните планове и споразумения.

В партньорства, семейни, бизнес отношения можете да се сблъскате със сериозни конфликти, прекъсвания, пренареждане на силите в поведението, условия за сътрудничество, повишен контрол.

За родените под знаците на кардиналния кръст – Овен, Рак, Везни, Козирог, особено в последните 3-5 дни – този период може да донесе сериозни промени в живота, да постави нов етап, който на фона на началото на затъмнението коридорът ще има съдбоносен характер.

Ще има и поддържащи енергии – Меркурий близо до Уран, влизайки в хармоничен аспект със силна Венера в Риби, стимулира скоростта на мислене, изобретателност, прозрения, което ви позволява бързо да се адаптирате към променящите се обстоятелства, да решавате най-нестандартните задачи.

Това може да бъде доста продуктивен период за Телец, Близнаци, Козирог, Дева, Рак, Риби , ако контролирате емоциите си, не изразходвайте енергия в различни посоки, а следвайте ясно избраната посока.

През този период са възможни и неочаквани срещи, новини, които променят плановете ви, шансове, които отварят нови възможности, но трябва внимателно да обмислите всички вероятности, да проверите информацията и да се въздържате от прибързани заключения.

Предвид общия напрегнат фон е по-добре да се въздържате от пътувания на дълги разстояния, престой в претъпкани места, криминогенни зони и да контролирате реакциите си, за да не привличате негативни енергии.

Трябва да се има предвид, че всички събития, ситуации, действия, които се случват от този ден нататък, дори думи и мисли, могат да повлияят на бъдещата съдба – енергиите на коридора на затъмнението вече набират сила, което ще се прояви напълно от 30 април до 16 май.

Дипломация, разум, хладнокръвие и самодисциплина – досега без тези качества не можете да стигнете доникъде, така че ние презареждаме и гледаме към бъдещето с оптимизъм!

Пълно слънчево затъмнение ни призовава за големи планове на 2 юли: Какво трябва да направи всяка една зодияНа 2 юли 2019 г. ще се получи пълно слънчево затъмнение при 10 градуса в знака Рак. Това затъмнение …Jun 14 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!