Мощен лек за бръчки по шията, отпуснати ръце и отпуснати бедра

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

След 45-годишна възраст кожата на ръцете, корема, шията и бедрата постепенно губи своята еластичност.

Причината за това може да са диети, внезапна загуба на тегло или хормонални смущения.

  • Можете да възстановите еластичността на кожата у дома, като извършите стягане с продукт, състоящ се от тези естествени съставки:
  • Камфорово масло – използва се за грижа за кожата (акне, намаляване на белези и бръчки). Засилва растежа на косата. Поради отличните си регенериращи свойства се използва за обвивки.
  • Кафето е най-добрият помощник против стареене. Кофеинът подобрява еластичността на кожата и активира метаболитните процеси. Освен това кафето може да предотврати рак на кожата.
  • Козметичната глина е натурален продукт с подчертан стягащ ефект. За маски срещу увисване и бръчки най-подходящи са „синьо“ и „черно“.

Прочутият домашен крем против бръчки на Анахид Тачева – благодарение на него изглежда като момиченце на 81: Една от легендите на телевизията у нас, бившата телевизионна водеща Анахид Тачева , все още изглеж…Jan 14 2022vijti.com

Тези компоненти често се включват в салонната грижа за кожата – маски, обвивки за тяло, компреси.

Съставът на обвивката за еластичност:

  • Утайка от кафе – 2 супени лъжици
  • Камфорово масло – 1 ч.л.
  • Козметична глина – 2 супени лъжици

Начин на приготвяне:

Разредете глината, както е указано в инструкциите. Добавете олио и утайка от кафе. Нанесете получената смес върху проблемните зони, увийте със стреч фолио и постигнете максимален топлинен ефект. Измийте след 40 минути и нанесете подхранващ крем.

Програмата се състои от 10 обвивания, които трябва да се правят 2 пъти седмично. Ефектът ще бъде забележим след първата процедура. Кожата ви ще придобие крадска младост, ще стане еластична и копринена.

Обърнете внимание и споделете рецептата с приятелите си!

Кожата на лицето ви ще има равен тен, без бръчки и възрастови петна, само за 3 дниРавен тен, без бръчки и възрастови петна, само за 3 дни Кожата ви ще се трансформира пред очите ви! …Jan 23 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!