Мони Бонбони си изля душата след Hell’s Kitchen – каза цялата истина за Митко:

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Макар мнозина да я сравниха с Цвети от миналия сезон, Симона (по-известна като Мони Бонбони ) се оказа един от най-колоритните и симпатични участници досега в “ Хелс Китчън „. За съжаление тя отпадна от кулинарната надпревара, но пък спечели много повече, отколкото всеки друг във формата. Защото в Кухнята на Ада успя да открие и любовта.

Беше голямо предизвикателство. Не знаех дали ще се справя. Всичките ми познати ми казаха, че ще ме изгонят през първата седмица, защото там всички са готвачи и са вълци. Но аз се справих и си тръгнах, след като станах една от последните.

Симона Хелс Китчън

„“Отидох от там абсолютно неподготвена. Но вече е съвсем различно. Вече, като отида на ресторант и видя менюто, знам, че мога всичко да приготвя“, това заяви колоритната участничка в тазгодишния сезон на „Хелс Китчън“ Симона пред Гала в „На кафе“.

На въпрос как е спечелила вниманието на взискателния иначе шеф Виктор Ангелов, до степен чак да се превърне в негова любимка, колоритната брюнетка отвръща така:

„Мисля, че спечелих шеф Ангелов с искреността, която имам, с това, че винаги съм себе си, никога не лъжа и имам желание да се науча“.

Мони Бонбони

Симона признава, че най-трудният момент за нея в шоуто е била играта с кънки – „защото никога не съм карала кънки“.

„Не е моето това да се кача на ледената пързалка. Краката ми бяха изтръпнали, не си ги усещах, беше отвратително чувство“, добавя още брюнетката.

Мони Бонбони кънки

В шоуто Симона, освен всичко друго, успя да срещне и любовта – в лицето на Димитър . Към днешна дата двамата са заедно, щастливи и тя очаква да го види на финала на кулинарната надпревара, който вече чука на вратата.

„Не съм очаквала да срещна любовта, особено пък в кулинарно предаване. Не съм отишла с тази цел, но то просто се случи. Щастлива съм, въпреки че Димитър ми липсва. Ще го чакам да го видя на финала“, сподели Симона пред тв водещата на „На кафе“. И добави:

„Имахме една малка криза с него в предаването. Тогава нито аз отстъпих, нито той. То не беше точно скандал, просто аз се ядосах и не му говорех около седмица. След това обаче осъзнах, че не е трябвало чак толкова да се ядосвам и сърдя, и се радвам, че навреме го осъзнах, защото вероятно после щях да съжалявам със сигурност“.

Мони Бонбони и Митко

След излизането си от „Хелс Китчън“ Симона сподели и каква мечта има оттук нататък – „Да бъда една успешно развита бизнес дама в България, да проектирам сгради, интересно ми е. Един ден да имам и своя сладкарница“

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!