Моето уж болно дете навършва 29 години, а е с акъл на 2-годишно!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Гневна майка от Радомир написа отворено писмо до Бойко Борисов. Ето и смразяващия текст:
„Отворено писмо до Министър Председателя на РБ Бойко Методиев Борисов:

Майка публикува видео на болното си от коронавирус дете, за да покаже как протича при деца заболяването Жителка на американския щат Колорадо е споделила плашещо видео, в което детето й плаче и се задуша…Apr 27 2020vijti.com

Господин Борисов,
Писах отворено писмо до Вас и всички отговорни органи в държавата преди две години! Изпратих го по надлежния ред, но отговор не получих, не се изненадвам защото имам поглед върху поведението Ви още като главен секретар там си бяхте на мястото, като кмет там изобщо никакъв Ви нямаше, не приемахте та се наложи секретарка и деловодител на да ме гонят по стълбите на Врабча след отказа Ви да ме изслушате, защото оставих тогава сина си Стефан човек с тежки увреждания да го гледат! След това се намърдахте на поста Министър Председател с помощта на нас мат`ряла така ни наричахте или сте забравили! Аз не съм, не съм и забравила случая в Перник с отвлеченото и убито момиче, за който снизходително отсякохте, че кучето намерило тялото трябва да бъде наградено с пържоли!

Разбрахме че Вие така свойски и фриволно намирате начин да се изразявате! Явно и стила на живот Ви е такъв шеговит и фриволен! Това си е Ваша работа, но когато става въпрос за държавност и смисленост Вашите шеги са неуместни! Въпреки това ще Ви кажа също с шеговит тон: Абе откъде го извадихте това човекоподобно недоразумение Валери Симеонов! И с какво право тоя господинчо ще се гаври с хора които не могат да се защитят, като моя син с тежки увреждания по рождение! То не бяха акции шум, наказателни избивания на животни и скандали които биха свалили всяко едно правителство не и Вашето!

Как не се замислихте, че няма вечни хора, но има запомнящи се и неповторими, ама Вие и обкръжението Ви не сте от тях! Е сега с това изказване на Вашия Вицепремиер ударихте дъното! Извинили сте се били! Аз извинения като майка на сина си не приемам! Той е много по-човек от всички вас, защото има душа и сърце! Извинете се на своите родители живи или мъртви, че сте срам за тях!

На 1 ноември моето уж болно дете навършва 29 години, а е с акъл на 2! Моето уж болно дете ще посрещне този свой празник пак мизерно, защото е пенсионер както и аз майка му с две инвалидни пенсии, а мисля сте информиран колко пари са това и че се изплащат на 7- мо число на месеца, а до този заветен ден масово гладуваме, ама не се оплакваме, защото няма кой да ни чуе! Аз се боря в протестното движение на родителите на хората с увреждания Системата ни убива, защото не искам подаяния и присмех, а нормален човешки живот!

Всяко презрително изказване като това на председателя на народното събрание Цвета Караянчева преди време по повод на нашите черни тениски и недопускането ни в Парламента преди време, защото там не сте случайни хора и това на Валери Симеонов, че сме красиви жени с уж болни деца награждавам с двойно презрение! Като заключение ще поканя Валери Симеонов на 1 ноември на рождения ден на Стефан, може да намерят общ език, елате и Вие защото не сте наясно с нас и нашите деца, ама хич! Така че ви чакаме аз и Стефан на 1 ноември в Радомир на рожден ден! Дрескода е черно!

Рени Григорова Евстатиева и Стефан Василев Евстатиев, град Радомир, 19.10.2018 година

Моите приятели тук само мога да помоля за разпространение, защото така все някак ще стигне до адресата! На пощенски гълъби не разчитам!“

С. Петров

Източник: Струма

Жена с болно сърце роди здраво момиченце в МБАЛ „Света Анна – Варна”32-годишна жена от Шумен, която е претърпяла сериозна сърдечна операция в детството си, роди здраво …Sep 20 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!