Множествена склероза застигна Габриела Мартинова

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ослепителната сървайвърка Габриела Мартинова е в ожесточена схватка с коварна болест. Момичето не пада духом и успешно бори множествена склероза. Габи е убедена, че може да се справи с болестта, като прилага плодолечение. Куражът я движи напред и вярва силно, че ще пребори коварната болест.

Оказа се, че Габи е знаела за тази диагноза далеч преди да се запише във втория сезон на „Сървайвър“. Въпреки това тя успя да покаже силна воля и много физически и психически качества и умения по време на игрите, заедно със своята близначка Биляна. Нещо повече – Габи се записва да участва и в шестият сезон на „Фермата“ през 2020 година.

Дотогава болестта не се проявява по никакъв начин външно. Габи е силна и трудно победима, като умее да оцелява. Качествата си тя е наследила от баща и – Ники Мартинов, който стана победител в третия сезон на Сървайвър. Още тогава той разказа, че учи двете си дъщери-близначки на екстремни спортове, които практикуват заедно.

Дни преди влизането й във „Фермата“ астроложка предупреждава Габи да пази ставите си заради фатална подредба на планетите. Въпреки това тя дава заявка във визитката си, че страхът е състояние на духа, което трябва да се надскача и побеждава, че тя не бяга от битката, а се хвърля в нея като същинска Лара Крофт.

Още в началото на сезона обаче, Габриела установява, че вече изобщо не може да стъпва на левия си крак, заради което се налага спешно да бъде откарана в болница. Тогава всички смятат, че болката е заради контузия. Тя напусна „Фермата“ за обстоен медицински преглед, който определя сериозността на контузията й. А диагнозата е категорична – сочената за най-силна сред жените във риалитито Габи трябва да напусне шоуто и да претърпи операция.

Но това не е всичко за Габриела Мартинова. Освен с безспорна красота, момичето се отличава и с любовта си към високите скорости. Тя е шампионка по мотокрос в клас „Ендуро“.

През 2014 година тя печели короната на мис НСА. Тогава успява да шашне публиката и журито, като влетява в залата на мотор.

Българската Лара Крофт – Габриела кара още сноуборд и уейкборд. Почти няма спорт, който да не е атакувала.

Габриела е и управител на модна компания. Определя се като мъжко момиче, което търси адреналин и приключения. Има красиво детство, далеч от цивилизацията, в Кърджали. Баща й постоянно предизвиква дъщерите си, като ги кара да се катерят, плават, да разчитат звездите и да търсят съкровища.

Днес бившата сървайвърка нарича болестта си състояние, което е убедена, че е временно. Тя отново калява волята си по начин, който усеща по интуиция за правилен, въпреки опитите на близки и познати да й повлияят и да я заставят да приема лекарства и да се примири със съдбата си.

Габи обаче е убедена, че съвсем скоро е денят, в който ще се справи с препятствието и ще излезе победител от тази изтощителна битка.

Екипът на Plovdiv24.bg й го пожелава от сърце!


Източник: plovdiv24

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!