Множат се като зайци! Семейство Гущерови нарастна с още двама члена (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Светлана Гущерова е нещо като явление в родния хайлайф със скоростта, с която дарява съпруга си Християн с наследници – за няма и четири години фамилията се сдоби с дъщеря и двама сина, а според слуховете Светлана отново е бременна.

Явно обаче многото шум не им пречи и голямото семейство Гущерови се сдоби с двама нови членове . Моделката направи невероятен подарък на трите си деца – изненада ги две малки и пухкави зайчета.

„Най-новте членове на семейството ни! Скай и Пате“, написа Гущерова към стори с ушатковците.

Те се появиха в социалната мрежа около празниците, затова най-вероятно са били подарък именно за Великден.

зайчета в клетка

Зайчетата идват новодомци при Гущерови само месец, след като Светлана загуби любимото си куче Тами, което отглеждаше като свое дете още от плеймейтските си години.

Гущерова вече има опит в отглеждането на зайчета, припомнят запознати с миналото й. Преди много години, освен за Тами, в моминската си квартира Светлана се грижела и за пухкавия Ушко. Иначе семейство Гущерови, освен че е богато на деца, е богато и на домашни любимци. И Светлана, и Христиан обичат животните и винаги са били заобиколени най-вече от кучета. В старата къща на младия бизнесмен в „Бояна“ той се грижеше за два огромни санбернара, даже и за пауни.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!