Много лоша вест за България: Спират новите турски сериали

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Турската филмова индустрия е една от най-изявените с талантливи си режисьори и известни, любими и извън пределите на страната актьори. Много имена нашумяха и станаха известни покрай множеството сериали, които се снимат непрекъснато. Голямата трагедия обаче ги остави на пауза, всички се втурнаха да помагат както могат.

Телевизионните сериали, екипи и актьори, които се мобилизираха миналата седмица, за да помагат на ранените в земетръсната зона, като използваха всичките си технически средства като каравани, генератори, звукови устройства, както и човешка сила в помощ на хората, вече се появяват на снимачните терени.
Тези сериали, които нямат готови (налични) епизоди ще се опитат да завършат последните си части възможно най-скоро!

външна реклама

Тази информация дават българи, живеещи в Турция, които следят снимките и любимците си от екрана.

Звездата от „Опасно изкушение Еда Едже направи изявление в публикация, която пусна в профила си в социалните медии:

„Купих всичко, което можах да намеря като храна, лекарства, бебешки дрехи, одеяла, и видях, че рафтовете са празни. Обичам ви турски хора. Всеки по света има сърце, но никой няма вашите сърца. Заслужавате всичко най-добро. Така са ни говорили за освободителните войни. Това сме ние. Тук съм, докато умра, ще работя за страната си, няма да ходя никъде.”

Много нейни колеги помагат, участват в акции за събиране на помощи за пострадалите, както го правят и всички телевизионни канали. Засега умовете и сърцата са обърнати към пострадалите и помагат за преодоляване на тази трагедия.

Легендата Георги Стайков от „Вчера“ разплака България с тежката си съдба!Известният български актьор от филма „Вчера“ Георги Стайков се закани да осъди България за милиони е…Feb 17 2023vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!