Младо момиче попадна в болница заради поредната абсурдна и опасна мода

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Млада туристка е била откарана в болница на Канарските острови в резултат от поредната абсурдна и опасна мода, която започва да се налага сред по-младото поколение. Става дума за т.нар. фаролинг, което се изразява в танц на пилон, но върху улични лампи, за да демонстрират акробатичните си умения.

1 ден престой в болница на бебе = 170 лева! Семейството е здравно осигуреноОплакванията на детето бяха силни болки в корема Болница поиска 170 лева на здравно осигурено семейс…Dec 30 2019vijti.com

При опит да слезе от върха на лампата младото момиче се изпуснало и паднало на земята, вследствие на което е било транспортирано в близката болница за оказване на помощ.

От общинската управа на Канарските острови признаха, че това не е първият подобен случай и че с всеки изминал ден все повече млади момчета и момичета изпълняват фаролинг, по този начин увреждайки и част от лампите.

Освен в Испания модата се прилага и сред други туристически дестинации из Европа. Според мнозина това е следващото “забавление“ сред младите, което се очаква през следващите години да замени злополучния балконинг, който се практикуваше и у нас по родните ни курорти.

Майка показа снимка от болницата, в която e лежало детето йМайка на дете се оплака от ужасяващи условия във видинска болница, където твърди, че е лежало детето…Jan 5 2020vijti.com

Източник: NOVINI.BG

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!