Младеж издебна Бойко пред джипа: Г-н Борисов, кажете на тези хора как да напълнят шкафчето с кюлчета

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Любопитна сцена се разигра преди малко преди публична изява на Бойко Борисов в Силистренско. Млад репортер с екип на „Да, България“ изчака бившия премиер да слезе от колата си, за да му зададе интересен въпрос.

Борисов: Издебнали са ме, когато ме няма и са направили компромата с чекмеджетоОще преди 2 години са започнали да правят компромата с чекмеджето. Издебнали са ме, когато ме е няма…Jun 29 2021vijti.com

На път за залата, където ще изнася реч, Бойко Борисов бе попитан на стълбите от млад мъж с брада: Г-н Борисов, ще кажете ли на тези хора как да напълнят шкафчето с кюлчета? Борисов се обърна и му каза: При Христов Иванов да отидат.

После бившият премиер, придружаван от вярната си Севда и хора на ГЕРБ, продължи по пътя си и влезе в залата.

Отвън след две минути пренебрегнатият репортер каза: Получихме уверение от пиара на ГЕРБ Никола Николов, че Бойко Борисов ще отговори на нашите въпроси, след като изнесе речта си. Ще го питаме за шкафчето с кюлчета, за връзките му с Пеевски и тези половин милиард километри магистрали. Така че сега прекъсваме за малко и после ще се включим.

7 скандала на Борисов, по които може да стане обвиняемДосега всички проверки срещу бившия премиер приключваха безрезултатно. Сега това може да се промени …Jun 30 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!