Млада депутатка от ПП: Вече два месеца слушам лъжи и атаки по адрес на господин Кирил Петков – за мен е просто Киро

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Екзалтирана реч произнесе депутатка от ПП за Кирил Петков, което предизвика смях от страна на представители на ГЕРБ, ДПС и Възраждане.

Жената на премиера Кирил Петков за първи път проговори към цяла България„Честито на всички! Today is a new day“. Това написа във фуйсбук съпругата на новия премиер на Бълга…Dec 13 2021vijti.com

„Вече два месеца слушам лъжи и атаки по адрес на господин Кирил Петков – за мен е просто Киро. Лъжите, демагогията, манипулацията, фалшивите новини са грозното лице на едно минало време, за което българските избиратели казаха „Стига“. Това заяви депутатът от „Продължаваме промяната“ Деница Симеонова.

12 години във властта ви правят слепи за действителността. Хората като нас и като господин Кирил Петков не искаме да сме слуги на корупционни схеми.

Кирил Петков е сбъдналата се мечта на хиляди българи за следващите години за живота на всички нас, достоен живот тук в България.

Както казахме, на сцената излизаме новите, младите хора заедно с Кирил Петков, децата на промяната, родени през 80-те и 90 години, каза Симеонова и увери:

„Ние нямаме нищо общо с демоните на миналото. И да – ние сме хората, които ще направим България „родина“ на първо място.“

След речта й Кирил Петков я поздрави с ръкостискане.

 

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!