Михаил Билалов със сърцераздирателно сбогуване със зрителите, „Стани богат“ спира

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Шоуто за многознайковци слиза от ефира за лятото, като вероятно изобщо няма да се завърне на екран в обществения канал заради огромната си цена, както Lupa.bg първи предупреди още преди месец.
Рейтинговата викторина излиза по 22 000 лева на предаване от бюджета на „Сан Стефано“, което тежи ужасно на скъсания джоб на институцията. Както е известно, дълговете на БНТ се очаква да надхвърлят 44 млн. лева до края на годината.
Самият и.д. шеф на БНТ и кандидат за генерален директор Емил Кошлуков признава, че най-скъпото външно предаване е “Стани богат”, което успява да избие само 10% от разходите си с приходите от реклама.
Година и половина след старта си, „Стани богат“ може окончателно да слезе от ефирГодина и половина след старта на „Стани богат” състезанието може и да няма нов сезон. Въпреки високи…May 21 2019vijti.com

Наградният му фонд се поема от телевизията, но е факт, че това е и програмата с най-висок рейтинг на БНТ.
Със сърцераздирателно обръщение към зрителите, бБилалов благодари за верността на зрителите. Не бяха пропуснати продуцентът Нико Тупарев и дори старият водещ Ники Кънчев, когото екранният Джаро измести от апетитния стол.
Въпреки че при рокадите, Михаил Билалов в началото не успя да спечели зрителите, след около месец успя да се наложи и да измести от сърцата им Ники Кънчев.
„Рейтингът на шоуто наистина е много висок, но пазарния дял не е приоритет на БНТ. Задачата на БНТ е да създава медиен продукт, който да гради обществен интегритет, плурализъм, култура, да дефинира гражданско самосъзнание.

Няма как близо 8% от целия ни бюджет да отива за едно забавно предаване”, коментират от СЕМ.
Засега няма окончателно решение за сваляне на предаването, но всичко сочи, че нещата вървят натам. И въпреки че това ще разочарова голяма част от феновете, от екипа вече обмислят да го спрат.
И то независимо, че никъде другаде в тв ефира няма подобно предаване, пише „България днес“.
„Стани богат” стартира през 2001 година и се излъчва до 2014 година, с прекъсвания, по Нова телевизия.
От медията първо спират играта с обяснението, че тя няма да се излъчва всеки сезон, а след това заради нисък рейтинг.

Въпреки това шоуто се харесва на зрителите и продължава да се радва на огромен интерес.
Иначе, от старта си в Англия през 1998 година, шоуто се радва на световен успех. Неслучайно Любен Дилов-син казва за нея, че това е игра, за която се подготвяш цял живот.
А това нагледно бе показано от режисьора на филма „Беднякът милионер” Дани Бойл.
Източник: Лупа
Гарантира ли успехът в училище сполука в живота: Двойкаджии, които станаха богати и известниУчителите казват: „Отличниците, когато станат възрастни, ще имат и слава, и пари, а двойкаджиите мог…May 19 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!