Михаел и неговата 86-сантиметрова жена станаха родители. Ето как изглежда синът им (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Amor vincit omnia или с други думи “ любовта побеждава всичко „. Тази клиширана фраза не спира да се доказва на практика с историите на хора, които са извоювали правото да се обичат, независимо от пола, възрастта или външния си вид. Днес ще ви дадем поредното доказателство – историята на Михаел и Триша .

Тази необичайна двойка се запознала по време на колежанските си години. Триша е с генетично заболяване, в следствие на което е висока само 86 сантиметра. Това обаче не пречи на Михаел да се влюби искрено в нея.

Деница от „Ергенът“ се тунингова след риалитито – ето как изглежда днес (Снимки): Една от най-скромните и симпатични участнички в “ Ергенът “ отпадна буквално на крачка от голямата …May 16 2022vijti.com

По това време младите хора живеели в отсрещни къщи и затова бързо станали приятели. Триша и Михаел прекарвали цялото си свободно време заедно, споделяйки своите мисли и преживявания един с друг. И, разбира се, скоро комуникацията спряла да бъде само приятелска.

Михаел и Тиша

Скоро това силно приятелство прераснало в искрена и взаимна любов. Михаел побързал да предложи брак на любимата си и чул дългоочакваното „да“. Той бил готов да носи булката на ръце. В буквалния смисъл на думата.

Скоро двойката се преместила в нов дом. Триша и Михаел помислили и за наследници Лекарите не съветвали жената да става майка, но желанието на двойката се оказало по-силно.

Михаел и Триша дете

Скоро им се родил син Тейлър, който за щастие, бил напълно здрав. Момчето не било наследило недъга на майка си.

Наскоро семейството отпразнувало 6-ата годишнина на дългоочаквания наследник. Двойката обмисля второ дете. Пожелаваме им щастливи дни като родители.

Съпругът й я преби и запали, тя не приличаше на човешко същество: Ето как изглежда 7 години по-късно (Видео)Одри Мабрей е страхотен борец след всичко, което е преживяла в живота си. 7 години след трагичното с…Apr 10 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!