Митко Павлов към премиера: Гложди ме фактът, че одеве оставих 50 кинта за кисели млека, плодове и паста

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Шоуменът Димитър Павлов с отворено писмо към премиера Кирил Петков. Павлов смята, че ако си гласувал имаш право да търсиш отговорност. В текста му се споменават за високите цени на продуктите, които, според него, остават на заден план в сравнение с казусите около Сотир Цацаров, Иван Гешев и Северна Македония.

Карадайъ, ДПС към Кирил Петков: Подайте си оставката!Снимка: Булфото „Вие нарушавате правилника, лъжете министър-председателя, че министрите му си вършат…Jan 28 2022vijti.com

Г-н Премиер,

Винаги съм вярвал, че ако си гласувал имаш право да търсиш отговорност. Не ми е работа, вероятно, но ме гложди фактът, че одеве оставих 50 кинта за кисели млека, плодове и паста.

Не ми е работа да коментирам, че Премиерът в момента има участие в един форум, в общи линии събрани да си чешат езиците, докато не е ясно дали утре няма да спрат тока в някои общини.

Не ми е работа да коментирам, че Гешев и Цацаров са хипер важни казуси, както и Северна Македония, но горивата са почти 3 кинта и повличат всичко след себе си.

Не ми е работа да коментирам, но има ли начин Премиерът да излезне и да ме успокои, да ми каже какво се предприема в тази насока, да ми каже какво бързо ще се промени в АЕЦ наредбите и т н. Защо ще се взима отново огромен заем.

И прочее.

Не ми е работа да коментирам, но аз съм гласувал за теб и поне това ми дължиш. Извинявам се, че минах на „ти“. Извинявам се, че в поста не коментирам предишните 12 години крадене и мините заложени по пътя.

Извинявам се, че коментирам преди да минат поне 100 дни, но вярвам, че съм гласувал за човек с когото мога да говоря на един език. Извинявам се, че съботно….

Кирил Петков от Брюксел: Месец и половина мина, хората ме питат къде са ареститеНяма как да излъжеш европейските институции с добри думи, това каза пред медии в Европейския парламе…Jan 27 2022vijti.com


Източник: plovdiv24

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!