„Мис Силикон“ за нощта в ареста: Не е като 5-звезден хотел

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Мис Силикон“ Катрин Йорданова с първи думи, след като беше пусната под парична гаранция в размер на 5000 лв.  „Беше ужасно, не е като 5-звезден хотел“, заяви пред журналисти тя. Искам да се наспя, каза още Йорданова.

Пред камерите ни „Мис Силикон” отрече да е взимала забранени вещества. „Тренирам. Ходя на фитнес и бокс. Не съм престъпник или човек, който употребява дрога. Знам, че тези тестове често дават фалшив резултат”, заяви тя.

Припомяме, че на на 12.02.2024 г.,обвиняемата Катрин Й. бе хваната да шофира лек автомобил марка „Мерцедес“ по ул. „Атанас Манчев“ в гр. София, след употреба на кокаин, установено по надлежния ред с протокол за химикотоксикологична експертиза, издаден от ВМА.

По случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 343б, ал. 3 от НК, за което се предвижда наказание „лишаване от свобода“ от 1 до 3 години и с „глоба“ от 500 до 1500 лева.

Адвокатът на Катрин заяви, че ще обжалва гаранцията, която по думите му е твърде висока за толкова млада жена. Той и клиентката му твърдят, че все още не са получили официално резултатите от кръвните проби.

В последните седмици името на 23-годишната Йорданова беше замесено в няколко скандала. Първият беше предизвикан от качен от нея клип, на който се вижда как кола се движи по АМ „Тракия“ със скорост от 256 км/ч. Днес тя заяви, че много съжалява за видеата.

Калина Христова

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!