Мистерия с изгонването на Васка от „Ергенът“: Eто какво скриха продуцентите

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Огромната част от аудиторията на „Ергенът“ са жени. Малкото мъже, които гледат риалитито, пък най- вероятно ще спрат, след като вече я няма Васка. Тя беше еднолична шампионка по мъжки интерес в този сезон и този факт се отбелязва от всички коментатори.

Защо обаче Васка си замина? Официалната теза е, че тя е била пасивна и не е привлякла интереса на Алек. Разбира се, никой не вярва, че това е обективната истина.

По-вероятният отговор е, че младата фармацевтка е ядосала продукцията и е отказала да участва в сценария, който е удобен на сценаристите. Доста завоалирано, но самата Васка намекна това. В интервюто си след отпадането тя каза нещо много еднозначно: „Не бях там за скандала“.

Васка уточни също, че след ефектното си влизане, при която тя се преструваше на гримьорка от екипа, и първата й среща с Алек, която зрителите видяха, са последвали и още срещи. Те обаче не са били показани, предава Vihrogon.

„Някои срещи не се припокриваха със сюжета на епизода и останаха скрити. Аз намирам и чар в това“, това каза още Васка, която явно е напълно наясно с причините да напусне имението.

Може би най-правдоподобната теория за нейното изгонване дойде от подкаста „Надкаст“ на Слави Туджаров и Неделчо Богданов още преди това да се случи. Заедно с Поли Недкова от bTV те посветиха много време да се чудят защо Васка е буквално невидима.

Неделчо тогава изказа твърдо мнение, че тя е ядосала сценаристите и продуцентите ие наказана да не бъде показвана. Ветеранът от “Игри на волята“ тогава прогнозира, че защото не е направила това, което се иска от нея, вероятно ще бъде изгонена скоро, както и стана.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!