Мистерията се разплита: Огласиха какво се случило в последните дни и часове на починалата Биляна

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Жена е била наета да пази 32-годишната Биляна Юлианова, която избяга от мъжа и децата си, за да посегне на живота си, твърди „Телеграф“.

Тя е била пазена, защото семейството й е имало подозрение, че страда от психически проблеми и може да се самоубие. За нещастие това се случи часове след като бе обявена за издирване.

Биляна Юлианова е намерена в двора на Румънската църква на ул. „Княз Борис I“ 152 в София.

Тревога превзела дните й

„Намерили са я в двора на Румънската църква. Всички сме шокирани. Самоубила се е. В последните дни ни обземаха тревожни мисли за нея. Пращахме хора да я пазят, беше наета специално и жена, защото не смеехме да я оставим сама. Мъжът й Мартин е известен футболен съдия.

Той е бил в командировка и тя се е възползвала. Аз съм я виждал и в последния месец тя реално имаше нужда от хоспитализация. Търсихме психиатри да и помогнат. Изпадна в някаква следродилна депресия. Не знаем какво е.

С първото дете няма този проблем. Второто е на 5 месеца, с него изпадна“, обясни близък на семейството, посочил телефона си за връзка в случай на издирването на жената.

По първоначални данни жената се е хвърлила от 7-я етаж на сграда, която граничи с църквата, и се е строполила в двора на храма.

Психически проблеми

„Не мога да кажа, че е луда. Защото тя си гледаше безупречно децата. Но нещо се отключи в един момент и не беше същата. Почнахме да говорим с нея, но проблемът се задълбочи. Не е лесно да кажеш на една жена, че трябва да ходи на психиатър. Явно трябваше институциите да реагират по-бързо, но не го направиха и я изпуснахме“, коментира още мъжът.

Юлианова е успяла да избяга от Центъра за психично здраве „Проф. Н. Шипковенски“. Именно оттам първи подали сигнала за изчезването й, след като сестрите не я намерили в отделението. Тя се обадила на свой приятел, с когото се видели в района на Софийските хали.

Малко след това в полицията се обадил и съпругът Мартин. Приятелят й също съобщил, че след като се видели, тя поела в неизвестна посока и не е успял да я спре. „Търсенето се прекратява. За съжаление закъсняхме и не успяхме да я открием навреме.

Благодаря на всички отзовали се“, съобщи във Фейсбук Ангел Ангелов, който пръв написа в социалната мрежа за издирването на Биляна.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!