Мистерията около Денди се заплита, изчезна най-добрият му приятел / СНИМКА

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Мистерията около инцидента с Любомир Милчев-Денди все повече се заплита. Бохемът, който бе открит в дома си премазан от бой, се бори за живота си в столичната болница „Света Анна“, но близките му са притеснени не само за него, но и за дългогодишния му верен другар – кученцето Хинин. 
Симпатичното пале, с което Денди никога на се разделя, е в неизвестност, пише „Галерия“.

Лекар за състоянието на Денди: Шансовете за оцеляването му не са големи© Кадър NOVA Денди е в изключително тежко състояние с черепно-мозъчна травма. Има множество фракту…Feb 21 2022vijti.com

Актрисата Касиел Ноа Ашер, която е близка приятелка с Милчев, разпространи призив за помощ в социалните мрежи за помощ.

„Търси се! Гр. София-централна част! Моля който има информация да ми пише на ЛС. Помогнете да си приберем Хини! Това е кученцето на Денди, което му е много скъпо!“, написа актрисата.

Засега не е ясно откога Хини е в неизвестност, дали се е изплъзнал от ръцете на стопанина си, догато е бил бит, или е отвлечен от палача му.

Междувременно от Окръжна болница съобщиха, че нямат нужда от повече кръв за пациента, който продължава да е в изключително тежко състояние.

„Няма нужда от повече кръв! Благодарим на всички отзовали се! Да се молим за възстановяването му!“, добави Касиел Ноа Ашер, която се представя като Настасия Филиповна във Фейсбук.

Ето какво точно се е случило с Денди, когато е пълзял в агония Светският лъв Любомир Милчев – Денди е със счупен череп и се бори за живота си. Той е бил ударен с …Feb 21 2022vijti.com


Източник: Марица

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!