Миро ШОКИРА – Разкри защо няма дете

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Миро от популярния някога дует „Каризма“ и съпругата му Ели, която е родом от Перник са женени от 2016-та. До днес обаче оставаше загадка защо през това време двойката така и не успя да се сдобие с деца. Това пораждаше много слухове, като най-естествените предположения бяха, че някой от двамата има репродуктивни проблеми и не може да зачене. Имаше слухове и за това, че бракът им е за пред хората, а Миро има влечение към своя пол. 

Факт е, че двамата са разделени през повечето време от живота си. Ели върти успешен бизнес в Лондон, с който успява и да издържа и спонсорира проектите на мъжа си. Миро пък се занимава с музика. Доскоро лекуваше алкохолна зависимост, а сега по снимките му в социалните мрежи се вижда, че сериозно работи за външния си вид. С половинката си Ели ходят когато са заедно на екзотични екскурзии.

„Тя си е в Лондон, аз съм тук. Трябваше да започнем да събираме пари за oбщо жилище, но аз имам много широки пръсти. Харча доста за музика.“,беше казал Миро преди време.

Физическото разстояние обаче също не е причината Миро и Ели да нямат дете. Истината е, че те просто не искали да имат дете.

„По едно време доста се бяхме притеснили, защото имахме съмнение, че Ели може да е бременна. Стреснахме се – не мисля, че сме готови. Децата не са ни приоритет!” – споделял Миро.

На Миро и Ели така им харесвало, очевидно предпочитат да живеят живота си свободни, без детски плач и отговорности. В същото време двамата са много религиозни и вярват в Бог.

„Миро е доволен, че с Ели имат еднакви виждания за живота и това ги сближава. Те просто искат да са заедно и да се радват на света, без да се ангажират с деца. А и са на мнение, че никой не е длъжен да живее живота си по някакви измислени правила, които ни налага обществото. Затова и отсече, че не – не възнамеряват да стават родители“, коментират близки до певеца, пише КРОСС.

Миро и Любо Киров пропагандират сектаЕдни от най-изявените ни поп изпълнители се оказа, че пропагандират сектантски бизнес. Мирослав Кост…Jul 18 2023vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!