Миро разкри много срамна тайна за Рачков от казармата, комикът посърна

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Поп звездата Миро и любимият актьор и тв водещ Димитър Рачков отново се събраха на телевизионната сцена, този път в шоуто „Пееш или лъжеш“. Двамата имат дългогодишна връзка, която се простира още от времето, когато служели заедно в казармата.

Рачков, в ролята на водещ, и Миро като специален гост, припомниха общото си минало, но това доведе до неудобен момент, който остави Рачков видимо засегнат.

По време на шоуто Миро трябваше да избере партньор за дует. Той се спря на фолклорната певица Надя Казакова, чието изпълнение впечатли всички, въпреки че панелът не успя да разпознае истинската ѝ самоличност – нещо, което зрителите уловиха веднага.

Разговорът между Миро и Рачков бързо премина към спомени от казармата. „За никого не е тайна, че с теб сме били заедно в казармата“, подхвърли Рачков с усмивка. Миро обаче реши да навлезе по-дълбоко в миналото им и разкри срамна подробност – че Рачков му обувал джапанките по време на службата. „Ти ме питаше постоянно да нямам гъбички“, припомни с усмивка Рачков, а Миро го допълни с репликата: „Изглеждаше като човек, който има гъбички. Извинявай.“

Тези думи накараха зрителите да се смеят, но оставиха Рачков видимо намусен. Шегите за гъбичките сякаш му дойдоха в повече, като за първи път водещият, който обикновено приема с усмивка всякакви закачки и самоирония, се почувства истински засегнат.

Коментарите на Миро, макар и на шега, засегнаха Рачков, който изглеждаше огорчен от публичното разкриване на тази „тайна“ в национален ефир. Ситуацията напомни на зрителите, че дори най-забавните хора имат своите граници, когато става въпрос за лични теми./show.blitz.bg

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!