Миро: От 10-годишен сядам на масата с чаша вино. Бях в болница, защото изпих киселина от бутилка бира

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„Не очаквах да има война. Имаше обаче дразнене, което започна от много отдавна. Не оправдавам Русия, тя е агресор. Беше обаче въпрос на време това да се случи“, каза той пред Деси Банова пред Нова тв.

Почина най-обичаният сърбин у нас – Майстор МироИзтънченият кулинар и любимец на стотици хиляди българи със своето гостоприемство и остроумие Миросл…Feb 28 2022vijti.com

„Като християнин не съм изненадан от това, което се случва. Тези неща са описани много подробно в поредица от книги в Библията – че ще има войни, глад, трусове, земетресения. Интересно е, че се наричаме християнска държава, а не познаваме книгата, която е фундамент на това“, коментира Миро.

„Не мисля, че времената в момента се различават много от времената преди. Войни винаги е имало. Това, че не са били толкова близо до нас, не означава, че ги е нямало. Бедствия винаги е имало. Може би сме станали по-чувствителни в момента“, добави певецът.

Миро говори и за проблемите си с алкохола:

„Ние българите считаме алкохола за част от нашия живот. Като се замисля аз съм пил цял живот. Бил съм в болница заради изгорен тракт – изпих киселина, която е била в бутилка от бира. Аз от 3-годишен си пия съвсем спокойно – топва се пръстчето в чашката с ракийка. От 10-годишен сядах на масата с чаша вино“.

„А и аз съм музикант. Все ще се намери някой да те почерпи с нещо. Не е възпитано да откажеш. Имах много проблеми с алкохола. Хвала на Бога, че се справих с тая трудност. Не бях щастлив, че пиех. Ударих дъното, но избрах живота пред смъртта“, каза още той.

Източник: plovdiv24

Мария бременна с близнаци от Мирослав? Най-новата светска клюка гласи, че поп фолк-миньончето Мария е бременна , при това с близнаци ! При…Mar 9 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!