Министър Наско се скри при баба си, изключи телефона

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Близо 24 часа изминаха от юношеския хипарско-тревомански пърформънс на министъра на културата Атанас Атанасов без официална реакция от кабинета или коалиционния съвет. Според наши източници на „Дондуков“ 1 единствено фактът, че темпераментният премиер Кирил Петков е на икономически форум в Делфи, спасява засега Просто Наско от уволнение, а защо не и разправа на лична основа.

Иво Сиромахов: Приех поста министър на културата, благодаря Ви г-н Наско!Скъпи приятели, с вълнение ви съобщавам, че приех поста министър на културата. Това написа във Фейсб…Apr 10 2022vijti.com

Финансовият гуру на правителството Асен Василев лично озаптил Петков да не се качи на правителствения самолет и да прекъсне визитата си в Гърция, за да „набива канчето“ на Атанасов. Както е известно, младежът е протеже на Василев по линия на прочутия хор на Хасковската езикова гимназия, където е пял и местният стълб на ГЕРБ Делян Добрев.

Самият ПростоНаско бил посъветван от покровителя си да се покрие временно и да си изключи телефона. Последното е факт още от снощи. Според източници от „Продължаваме промяната“ Атанасов ще се опита да си вземе болничен и ще се надява да изчака преминаването на бурята при съпругата си Яна в Лондон. В момента обаче министърът се е усамотил при баба си в Банкя.

Шокиращ остава фактът, че поведението на Наско още не е коментирано от представител на властта, докато знайни и незнайни интернет зевзеци плюс светила на родния „шоубизнес“ от Иво Сиромахов, до Филип Аврамов, се скъсаха да се упражняват върху замечтаното селфи на министъра.

След скандалното видео: Ето къде се появи министърът на културата / СНИМКАДенонощие след като публикува странното видео и нямаше никакъв друг знак от него, министърът на култ…Apr 10 2022vijti.com


Източник: lupa

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!