Мило дете, извинявай за случилото се. Ние, ние всички сме виновни. Дано ни простиш.

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]
Ако убийството на 16 годишното момче се бе случило в някое заведение, ресторант, търговски обект или друго, досега щеше да има няколко задържани, арести, разпити – щяха да разкостят собственика и цялата му рода. Но, когато това се случи на тротоара, задържани няма. Представяте ли си, че държавата не знае чия собственост е шахтата.

Антония Първанова: Хора, събудете се! Това са фактите за Вируса, които Щабът никога няма да ви съобщи!Бившият евродепутат и експерт в здравеопазването д-р Антония Първанова направи шокиращо разкритие от…Feb 11 2021vijti.com

 

Ако ставаше дума за почистване на снега от шахтата, общината за нула време щеше да измисли кой да глоби. Ако някой си беше опънал сергия върху шахтата, щяха да се появят стотина проверяващи и още толкова глобяващи, които да си търсят „своето“.
Хайде ми кажете, как да обясня на някой чужденец, че ток от шахта на обществен тротоар е убил човек в една европейска държава.
Ебе, държавата европейска ли е?!?! Тук може би сгреших.
Моля да ме извинят близките на момчето. Моите искрени съболезнования.
Аз ще отида и ще поставя цветя на мястото на инцидента. Направете го и вие.
Детето не е само син на родителите му. То е наш син.
Мило дете, извинявай за случилото се. Ние, ние всички сме виновни. Дано ни простиш.
Лека ти пръст.
Мажд Алгафари, фейсбук

Какво ще се случи с тялото ви, ако започнете да ядете овесени ядки всеки ден Казват, че закуската е най-важното хранене за деня . Толкова банално, нали? Диетолозите и лекарите…Feb 11 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!